Treszner Story

vegye fel velünk 30 év fonalát

Cégünk alapelve a folyamatos újítás és a fenntartható minőség, legyen szó szolgáltatásainkról vagy partnerkapcsolatainkról. Mindemellett fontosnak tartjuk a magyar családi vállalkozások értékeit, hogy hosszú távon biztosíthassuk vásárlóinknak a Treszner minőséget.

1980-86

Kezdetek és az első nagy projekt

A cég története az 1980-as években kezdődött, amikor a cégcsoportot alapító Treszner János másodállású villanyszerelő kisiparosként kezdett dolgozni. Karrierjét a szüleitől kapott fúrógéppel kezdte, de a munka mellett nem feledkezett meg saját maga fejlesztéséről – folyamatosan képezte magát, mert úgy gondolta, hogy a maga fejlesztésére szánt pénz a legjobb befektetés.

Ezt az elvet a mai napig is tartja, kibővítve ezt munkatársaira és a következő generációra is.
Elmúlott 60 éves, de példát mutatva a fiatalabb generációnak, a mai napig tanul és nyitott az újra.

1991

Első jelentős partner

1991-től János főállású kisiparos lett. 1992-től már az ország egyik jelentős logisztikai és pénzügyi intézetének riasztó és villamos karbantartásával bízták meg. Ennek megvalósítása akkora plusz kapacitást jelentett, hogy Jánosnak eleinte még a szülei is be kellett, hogy segítsenek.

1994

Treszner Cégcsoport

A növekvő megrendelői igények következtében a Treszner Cégcsoport 1994-ben került megalapításra, amely központja akkoriban még a pécsi családi ház alagsorában volt. Eleinte a cégcsoport 3 fővel kezdte meg a munkát.

A 2000-es évekre már 20 fő saját alkalmazottal, egyre komplexebb projekteket valósított meg a Treszner Cégcsoport, köztük az ország legnagyobb töltőállomás hálózatának villamosipari kivitelezéseit három megyében.

A megrendelői elégedettségnek köszönhetően 2002-ben a Cégcsoportnak sikerült elnyerni a dunántúli régióban található valamennyi töltőállomás épületfenntartási feladatait, később pedig az átépítések generálkivitelezői feladatait is.

2002-05

Üzletágak kialakulása

2002-re a cégcsoport olyan szintre fejlődött, hogy sikerült elnyerni az ország legnagyobb töltőállomás hálózatának épületfenntartási tenderét. Ez a siker további jelentős fejlesztést és fejlődést jelentett.

2005-ben egy cég felvásárlásával indult el a Treszner Cégcsoport hálózatszerelési üzletága, valamint külföldi partereink számára a villamos és építőipari projektek kivitelezése is.

2006-07

Jelentős fejlődés
a cégcsoportban

2006 óta dolgozik a cégcsoport Magyarország legnagyobb áramszolgáltatójának.

2007 óta Magyarország legnagyobb olajipari vállalata ismételten megkereste a cégcsoportot, amelynek köszönhetően az egyik telephelyének energiaszolgáltatását nyertük meg, amelyet 27 emberel végzünk.

2007-től Európa egyik legnagyobb drogériahálózata is a Treszner Cégcsoportot választotta a rendszeres villamosipari kivitelezései munkáihoz.

2010-13

Generálkivitelezés erősítése

2010-ben a generálkivitelezési üzletág is növekedési pályára került egy apartmanház, majd 2013-ban egy 13 lakásos társasház teljeskörű kivitelezésével.

2014-18

Sikeres terjeszkedés Németországban

2014 óta egyik legnagyobb németországi kivitelező vállalat is folyamatos megrendelője a Treszner János által alapított cégeknek. A Németországban többek között az egyik legnagyobb németországi autómárkának, piacvezető technológiai vállalatnak és más nemzetközi nagyvállalatnak kivitelezett projektek a cégcsoport szolgáltatásának minőségét nagy mértékben fejlesztették és jelentős tapasztalattal gazdagították.

2018-ban a Cégcsoport Magyarország második legnagyobb áramszolgáltatójának a bizalmát is elnyerte.

2020-21

Generációváltás megkezdése

2020-ban külső tanácsadók segítségével megkezdődött a cégcsoportnál az újabb generáció felkészítésére a cégcsoport átvételére. Ennek az intenzív felkészítésnek az időtartama 8 évet vesz igénybe.

2021

Szervezeti átalakulás

A szakmai színvonal emelése érdekében a Cégcsoportban már közel 200 fő alkalmazottat foglalkoztatunk, a mérnökök száma duplájára nőtt. Az alkalmazottak mellett 250 alvállalkozóval állunk partneri kapcsolatban és közreműködésükkel 5 országban nyújtunk magas minőségő szolgáltatást.

Tudatosan kiválasztott és a csapatba beillesztett munkavállalóink folyamatosan oktatásokon, fejlesztéseken vesznek részt.

Komplex vállalatirányítási rendszerrel és erős csapatszellemmel nézünk elébe az előttünk álló fejlődésnek és izgalmas feladatoknak.

2023

Hazai és nemzetközi projektek

több mint 200 munkatárssal

0 Üzletág
0 Létszám
0 Alvállalkozó
0 + Projekt
0 m3 Beépített beton
0 km Felhasznált kábel

A következő 30 évben..

..több generáció tapasztalatával szeretnénk elérni, hogy a piacvezető partnereinknek nyújtott szolgáltatásainkat Európa szerte megismerjék.