Megváltozott munkaképességű anyagbeszerző

Az idén 30 éves jubileumát ünneplő, villamos- és építőipari területen működő, köztiszteleteben álló, megbízható Treszner Cégcsoport bővülő, pécsi csapatába keres megváltozott munkaképességű anyagbeszerző munkatársat.

Könyvelő

Az idén 30 éves jubileumát ünneplő villamos- és építőipari területen működő, köztiszteletben álló, megbízható Treszner Cégcsoport pécsi csapatába keres könyvelő munkatársat.

Lakatos

A több mint negyed évszázada villamos- és építőipari területen működő, köztiszteleteben álló, megbízható Treszner Cégcsoport bővülő, pécsi csapatába keres lakatos munkatársat.

Építőipari projektvezető

A mintegy 30 éve villamos- és építőipari területen működő, köztiszteletben álló, megbízható Treszner Cégcsoport pécsi székhelyére keres építőipari projektvezető munkatársat.

Épületvillamossági projektvezető

A mintegy 30 éve villamos- és építőipari területen működő, stabil, megbízható Treszner Cégcsoport bővülő csapatába, pécsi székhelyére keres épületvillamossági projektvezető munkatársat.

Kőműves

Pécsi csapatunkba, hosszútávra keresünk kőműves kollegát. Amennyiben magadra ismertél, jelentkezz a csapatunkba!

Németországi villanyszerelő

A mintegy 30 éve villamos- és építőipari területen működő, köztiszteleteben álló, megbízható Treszner Cégcsoport bővülő németországi csapatába keres villanyszerelő munkatársat. Ha érdekel az ipari villanyszerelés és szeretnéd magad élenjáró autógyárak szerelésében kipróbálni, akkor várunk a Treszner csapatába!

Hálózati villanyszerelő

A több mint negyed évszázada villamos- és építőipari területen működő, köztiszteletben álló, megbízható Treszner Cégcsoport, folyamatosan bővülő csapatába keres villanyszerelő munkatársat elosztóhálózati munkák kivitelezéséhez.

30 éve Áramlásban!

Miért jó velünk együtt dolgozni?

Cégünk alapelve a folyamatos újítás és a fenntartható minőség, legyen szó szolgáltatásainkról vagy partnerkapcsolatainkról. Mindemellett fontosnak tartjuk a magyar családi vállalkozások értékeit, hogy hosszú távon biztosíthassuk vásárlóinknak a Treszner minőséget. Olyan kollégák jelentkezését várjuk, akik a 30 év tapasztalattal rendelkező, nemzetközi szinten tevékenykedő céghez szeretnének csatlakozni.

Légy Te is részese ennek a fejlődésnek csapatunk legújabb tagjaként!

A Treszner Story

Kérjük, olvasd el Cégcsoportunk fejlődésének érdekes történetét.

A Treszner Story bemutatja, hogy az alapítás óta a Cégcsoport hogyan tudott piacvezető partnerekkel, 5 országban nemzetközi szolgáltató céggé fejlődni, továbbá megismerheted jövőbeni terveinket is.

Tovább a story-ra